תוצאות המעבדה הראשוניות הגיעו והן מעידות כי מקור ההרעלות בסניף ארומה המדובר נובע ככל הנראה מאחסון לקוי של טונה באריזה במשקל 2 ק״ג בסניף.
המשרד מבצע בדיקות מעבדה נוספות אשר תוצאותיהן יפורסמו בימים הקרובים.
משרד הבריאות מבקש להדגיש למסעדות, מטבחים מוסדיים ועסקי מזון אחרים אשר עושים שימוש בטונה לעשות זאת בהתאם לנהלים של המשרד ובהתאם להנחיות היצרן.
חקירות אפידמיולוגיות נוספות מבוצעות בכל מקרה של הודעה על הרעלת מזון.
בצילום וידאו: ד״ר רבקה שפר, רופאת מחוז ת״א
Pembahasan yang sangat menarik. Saya sangat berterima
kasih akan hal tersebut. Kunjungilah idpoker333 kalau ada waktu, terima kasih.